Over ons

Bij ons staat de trap centraal. De StairCampus is the place to be als het gaat om het renoveren van een trap. Van productie tot montage en alles wat ertussen zit. De trap staat centraal. Alles op het gebied van traprenovatie wordt op de StairCampus bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Van overzettreden, stootborden en trapleuningen tot de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van traprenovatie. Je vindt er diverse bedrijven met ambitieuze medewerkers die elke dag streven naar de beste oplossingen voor jóuw trap! Altijd met volle aandacht op onze kernwaarden T-R-A-P: wij zijn Trots op ons werk en werken Resultaatgericht in een team van Ambitieuze collega’s die Passie hebben voor hun vak.

Voor de verschillende bedrijven binnen de StairCampus zijn wij op zoek naar talent. Van jong tot oud, van ervaren tot onervaren! Of je nu heel handig bent met hout, je handen uit de mouwen steekt bij de productie, sales gedreven bent of juist administratief onderlegd, wij zoeken jou!

StairCampus is een World-class workplace

Wist je trouwens dat de StairCampus is uitgeroepen tot een World-class Workplace? Alle medewerkers van de StairCampus hebben een vragenlijst ingevuld over het werken op de StairCampus. Hieruit is naar voren gekomen dat maar liefst 91% van de medewerkers trots is om bij ons te werken. Daarom hebben we het Beste Werkgeverskeurmerk World-class Workplace gekregen! Lees er hier meer over.

Kom jij werken bij het leukste familiebedrijf én nu dus ook het beste bedrijf van Nederland?

Upstairs Traprenovatie Trapbekleding Logo

Upstairs Traprenovatie is dé nummer 1 op gebied van traprenovatie. Wij renoveren bestaande trappen met behulp van overzettreden die we over de bestaande treden plaatsen. We werken daarbij met de meest duurzame materialen waardoor we je gegarandeerd een product kunnen leveren van topkwaliteit. Je trap ziet er binnen één dag weer als nieuw uit en gaat jarenlang mee.

Ga naar de website van Upstairs
Van Dijk Logo 362 X 98px

Van Dijk Staircase Solutions is dé producent op het gebied van traprenovatie. Afhankelijk van de wensen van haar zakelijke klant ontwikkelt, produceert en monteert Van Dijk een breed scala aan traprenovatieproducten in diverse prijsklassen.

 

Ga naar de website van Van Dijk
Steyl Montage Logo

Laat een specialist je trap monteren wanneer het jóu uitkomt. Steyl Montage B.V. zorgt voor een vakkundige en kwalitatieve montage van een traprenovatiepakket dat door diverse retailers wordt verkocht. Het werkt heel simpel: Jij verkoopt, wij monteren ‘in Steyl’.

Ga naar de website van Steyl Montage
Stairmaker Logo Zwart Wit

Veel aanbieders op het gebied van traprenovatie bieden een totaalpakket aan inclusief advies, montage en service. Stairmaker is ontstaan vanuit de behoefte om wel te kunnen profiteren van kwalitatief hoogstaande materialen, maar toch zelf snel en eenvoudig de montage te kunnen doen. Ook als je twee linkerhanden hebt kun je met Stairmaker zelf je trap renoveren en ben je niet afhankelijk van een professional. Bij Stairmaker renoveer je je trap snel en eenvoudig, zonder te hoeven zagen of handig te zijn.

Ga naar de website Stairmaker
LOGO Sip 2

Op de StairCampus kijken we vooruit: ‘Stairing at the future’. Al onze nieuwe toepassingen die we op de StairCampus ontwikkelen en uitvoerig testen worden vastgelegd en gepatenteerd. Dit alles onder de naam SIP B.V.

Tom
Stairing at the future!" Tom van Osch - monteur Upstairs Traprenovatie